Ga op zoek naar je ware ik en gebruik je unieke kracht !

Greet Flamend (°1962 ) heeft mensen verzorgen altijd als haar roeping beschouwd. Na haar studies als vroedvrouw -verpleegkundige heeft zij tot op heden altijd mensen bijgestaan van klein tot groot. Door haar menselijke aanpak krijgt Greet te maken met veel dankbaarheid. Maar zij merkte ook dat een persoon niet alleen lichamelijk de nodige verzorging verdient maar ook op geestelijk vlak en dat wordt dikwijls verwaarloosd met alle gevolgen vandien. Daarom is zij destijds begonnen met de opleiding tot therapeut en haar paramedische achtergrond werkt ook nog eens versterkend.

Via Integralo kan zij zich weer van een andere kant tonen.

 

Guido Vanlinthout (°1957 ) is altijd een geïnteresseerde toeschouwer geweest van onze boeiende maar ook ingewikkelde wereld. Al op jonge leeftijd volgde hij zijn buikgevoel. Ook in de ondernemerswereld probeerde deze geboren Leuvenaar altijd dicht bij zichzelf te blijven. Vaak werd dit verkeerd geïnterpreteerd, als koppig en eigenwijs, zeker als hierdoor lucratieve transfers op de helling kwamen te staan. Maar Guido vindt het belangrijk om elke morgen met een goed gevoel in de spiegel te kijken,

ook al heeft dit soms financiële consequenties.

Door de ervaringen die hij in zijn lange carrière binnen het bedrijfsleven  heeft opgedaan, en mee op aandringen van gerenommeerde internationale therapeuten, heeft hij werk gemaakt van zijn gaven, tevens is hij zich gaan bijscholen. Zijn motto luidt 'Er is niets mooiers  dan mensen te kunnen en mogen helpen'.